Høstmarked Pederstrup

 

Det var lidt vådt ind imellem. Birthe var så heldig at blive sat ind i hovedteltet med børnevæven og der var stort set tørvejr. Ulla havde lavet en meget fin trend, det fungerede uden problemer. Nete havde nogle strimler med i lyserøde og blå farver. Det vakte begejstring hos børnene, og der var næsten hele tiden nogle, der vævede.

Nete, Lis , Ingrid, Ingelise og Mette var i den lille pavillon, og der blæste det og regnede ind, så både de og tingene blev våde.

Vi startede med at sætte op i tørvejr, så kom der en ordentlig plasker, og så blev det bedre igen, men alt var vådt, da vi sluttede og pakkede sammen, og museet synes, det var i ordne at lade teltet stå til tirsdag, hvor Nete og Lis tager det ned.

Salget gik trægt. Birthe fik solgt 4-5 ting, Nete og Mette fik solgt lidt mindre.

 

Dette indlæg blev udgivet i Blandet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *