Garnkort og båndvævning

Tirsdag d. 11 marts skal vi lave garnkort kl. 17 til ca kl 20. Vi slutter med hver især at få et stykke pap med hjem, hvorpå der er sat en række garnkvaliteter med betegnelser på. Altså tykkelse/ løbelængde og materiale. Birthe vil købe lidt pap og få det hullet til os. Og Birthe vil samle et repræsentativt antal garner sammen som vi kan sætte på. Det kan så senere bruges til vurdering, når en opskrift skal tilpasses det garn, man sidder med og har lyst til at bruge. Birthe vil også samle lidt oplysninger sammen om uld, bomuld, hør silke og lidt kunststoffer, og hvad de forskellige kvaliteter har af fordele og bagdele.Måske kunne Birthe kopiere et par sider til deltagerne. Tilmelding sker til Birthe.

Same dag laver Ingrid båndvævning fra ca. kl 15 tilmeldning hertil er ikke nødvendig ,bare mød op og vær med.

 

Dette indlæg blev udgivet i Blandet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *